Ruben & Naomi de Keijzer

"Live is live"

Over ons

De optredens die we doen, zijn zowel als duo als solo. Ruben zingt en speelt gitaar, mondharmonica en cajon en Naomi zingt en speelt viool, gitaar en cello. Het cover repertoire dat we spelen is erg breed en beslaat een groot deel van de popgeschiedenis van de afgelopen 70 jaar. Ook spelen we veel Ierse en Amerikaanse Folk liedjes, fiddles, reels en jazz standards.

Verder geeft Ruben gitaarles en Naomi vioolles. Deze muzieklessen worden privé gegeven. Voor meer informatie over de lessen kun je contact met ons opnemen.

Naast het optreden en lesgeven heeft Ruben zich de laatste jaren toegelegd op het schrijven van eigen nummers. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een binnenkort uit te brengen debuut album.

Hieronder een korte biografie van ons beiden: 

Ruben

Als kind leerde ik verschillende instrumenten bespelen, waaronder gitaar, mondharmonica, saxofoon, piano en ukelele. Als tiener en in het begin van mijn jaren als twintiger, speelde ik in veel verschillende bands en formaties. In 2004 heb ik een half jaar ‘saxofoon geïmproviseerde muziek’ gestudeerd aan het conservatorium in Tilburg. Sinds 2006 is muziek maken en gitaarles geven mijn beroep. Sinds 2007 treed ik samen met Naomi op. Naast optreden en lesgeven, heb ik mij de laatste jaren toegelegd op het schrijven van eigen nummers. 

Naomi

Op 8-jarige leeftijd ben ik begonnen met vioolspelen. Na jaren klassiek les en spelen in veel verschillende orkesten en projecten, begon mijn interesse in andere stijlen te groeien. Vanaf 2004 begon ik op te treden met verschillende bands en zo wist ik zeker dat ik een andere kant op wilde met mijn viool. In 2007 ben ik samen met Ruben een band begonnen. 

In 2010 startte ik met lesgeven, daarnaast ben ik ook erg veel gaan repeteren om mijn vaardigheden in andere stijlen en ook improvisatie beter te ontwikkelen. Dit alles met nog steeds ontzettend veel plezier, want vioolspelen blijft heel bijzonder!